BACK2THEWILD - Therapeutisch Paard
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Bij een hypo-allergeen dieet ontbreekt de boekmaag omdat deze alsnog allergenen kan bevatten voor sensitieve honden. Deze voedingen worden best vermeden bij gezonde huisdieren, die tot de dag van vandaag, nog geen voedingsallergiesymptomen vertoond hebben.

Bij het vermoeden van een allergie kunnen deze mixen bijgevolg gebruikt worden als eliminatiedieet. Dit wil zeggen dat uw hond in contact gebracht wordt met een proteïnebron dat het nog nooit eerder heeft verteerd waardoor er onmogelijk allergenen tegen aangemaakt kunnen zijn en een reactie uitblijft. Maak een keuze tussen Eend-mix of Paard 100% in overleg met uw dierenarts en na grondige analyse van de huidige voeding van uw hond.

Ideaal gezien wordt een eliminatiedieet strikt 12 weken gegeven maar houd er rekening mee dat Paard 100% door het gebrek aan botgehalte slechts 6-8 weken mag gegeven worden. Paard 100%, al dan niet gekookt, kan ook ideaal zijn om te geven in het kader van spijsverteringsklachten of na zware operatie aan het maag- en darmstelsel.

Vraag raad aan uw dierenarts!

Geen van de mixen is bereid met toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Supplementeren is niet noodzakelijk maar in sommige gevallen kunnen voedingssupplementen een waardevolle ondersteuning bieden bij gelijk welk voedingspatroon.

Samenstelling: Paardenspiervlees en paardenorganen (Maximum 6-8 weken) 

De verhouding van de ingrediënten is in elk product gelijkaardig: spiervlees 50%, botgehalte 20%, orgaanvlees 20%, boekmaag 10% (met uitzondering van de Therapeutische mixen)

Benodigde hoeveelheid per dier:
Opgroeiende pup
55 gram per kg lichaamsgewicht
Adult
Start: 35 gram per kg lichaamsgewicht
Op termijn: 25 gram per kg lichaamsgewicht
Dracht
55 gram per kg lichaamsgewicht


De nodige hoeveelheid is van verscheidene zaken afhankelijk en kan best ingeschat worden na grondige analyse van de individuele hond.  Het overschakelen naar een KVV verloopt meestal vlot maar er moet rekening gehouden worden met een aanpassingsfase van het maag- en darmstelsel.

Er moet dus altijd stil gestaan worden bij de startleeftijd van uw hond, zijn huidige voedingspatroon, zijn metabolisme, zijn gewicht, zijn gezondheidstoestand, het tijdstip in de dracht, de hoeveelheid pups, enz.

Denk er ook aan om niet te frequent KVV in combinatie met droogvoer te gebruiken aangezien dit het spijsverteringsstelsel kan ontregelen. Een maximale verhouding van 5 dagen op 2 kan aangehouden worden.

Vraag gerust advies aan een deskundige.

BACK2THEWILD - Therapeutisch Paard

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

Verkocht per stuk | * Inclusief 21% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

BACK2THEWILD - Therapeutisch Paard is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor BACK2THEWILD - Therapeutisch Paard.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x